Mikaela Petrushevska профилна слика

Mikaela Petrushevska

Mikaela Petrushevska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@mikaelapetrusevska -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 29. (TOP 7%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 28. (TOP 7%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: mikaelapetrusevska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
27066

Следачи
1119

Просечен број лајкови на слики
5.75

Просечен број на коментари
337

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Mikaela Petrushevska (@mikaelapetrusevska) има 27066 Instagram следачи и е рангиран 29. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.75 коментари и 1119 лајкови на слика и е рангиран 28. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Mikaela Petrushevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа