Monika Neloska профилна слика

Monika Neloska

Monika Neloska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@monikaneloska - 😷 Med student. Fucking my life to save yours 👻 Snap: neloshka

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 212. (TOP 51%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 254. (TOP 61%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: monikaneloska

Snapchat: neloshka

Instagram статистика
4126

Следачи
218

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
184

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Monika Neloska (@monikaneloska) има 4126 Instagram следачи и е рангиран 212. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 218 лајкови на слика и е рангиран 254. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Monika Neloska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа