Monika Paskova профилна слика

Monika Paskova

Monika Paskova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@monika_paskova - Snapchat: monikapaskova13

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 234. (TOP 56%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 68. (TOP 16%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: monika_paskova

Snapchat: monikapaskova13

Instagram статистика
3675

Следачи
561

Просечен број лајкови на слики
14.25

Просечен број на коментари
121

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Monika Paskova (@monika_paskova) има 3675 Instagram следачи и е рангиран 234. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 14.25 коментари и 561 лајкови на слика и е рангиран 68. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Monika Paskova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа