Nadica B. профилна слика

Nadica B.

Nadica B. е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@nadicabeli - 🇲🇰🇺🇸 Snapchat➡️nadicabeli 👻

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 118. (TOP 28%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 367. (TOP 88%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: nadicabeli

Snapchat: nadicabeli

Instagram статистика
7413

Следачи
112

Просечен број лајкови на слики
2.5

Просечен број на коментари
459

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Nadica B. (@nadicabeli) има 7413 Instagram следачи и е рангиран 118. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.5 коментари и 112 лајкови на слика и е рангиран 367. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Nadica B., можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа