Nastovski профилна слика

Nastovski

Nastovski е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@skimikes - 🕺🏼professional life liver🕺🏼 💌mrnastovski@gmail.com 🔜 📍The Holy land 🇮🇱 🏥Future Physician 🏩🎗🌡 🗣 🇲🇰 🇺🇸 🇬🇧 🇪🇸 🇷🇺 🇫🇷 🇧🇬(🇷🇸🇭🇷🇲🇪🇧🇦)

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 107. (TOP 26%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 48. (TOP 12%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: skimikes

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
8347

Следачи
688

Просечен број лајкови на слики
13.25

Просечен број на коментари
714

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Nastovski (@skimikes) има 8347 Instagram следачи и е рангиран 107. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 13.25 коментари и 688 лајкови на слика и е рангиран 48. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Nastovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа