Natasa Andonova профилна слика

Natasa Andonova

Natasa Andonova е македонска Спортист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@andonova9 - #NA9 | Professional Football player at Paris Saint-Germain⚽️🇫🇷

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 53. (TOP 13%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 49. (TOP 12%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: andonova9

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
14233

Следачи
682

Просечен број лајкови на слики
5.25

Просечен број на коментари
327

Слики

Сумирано

Категорија: Спортист

Моментално, Natasa Andonova (@andonova9) има 14233 Instagram следачи и е рангиран 53. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.25 коментари и 682 лајкови на слика и е рангиран 49. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Natasa Andonova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Спортист:
Оди на Instagram Топ Листа