Note Noveski профилна слика

Note Noveski

Note Noveski е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@notenoveski - 🏋✊🏻💪🏻 👻snapchat: note.noveski

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 352. (TOP 85%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 358. (TOP 86%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: notenoveski

Snapchat: note.noveski

Instagram статистика
2209

Следачи
122

Просечен број лајкови на слики
5.5

Просечен број на коментари
1401

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Note Noveski (@notenoveski) има 2209 Instagram следачи и е рангиран 352. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.5 коментари и 122 лајкови на слика и е рангиран 358. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Note Noveski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа