Oli Buzlieva профилна слика

Oli Buzlieva

Oli Buzlieva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@olibuzlieva - Snap: olibuzlieva 26🔐

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 414. (TOP 100%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 382. (TOP 92%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: olibuzlieva

Snapchat: olibuzlieva

Instagram статистика
1541

Следачи
100

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
746

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Oli Buzlieva (@olibuzlieva) има 1541 Instagram следачи и е рангиран 414. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 100 лајкови на слика и е рангиран 382. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Oli Buzlieva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа