Pancho DJ Shorty профилна слика

Pancho DJ Shorty

Pancho DJ Shorty е македонска Пејач и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@djshortypofficial - HipHop Dj / Member of 🇲🇰 RnB & Pop duo DNK / 📻 host @ Antenna5 Booking contact : djshortymk@gmail.com www.sureshotz-mk.com / Snapchat @ djshortyp

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 113. (TOP 27%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 314. (TOP 75%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: djshortypofficial

Snapchat: djshortyp

Instagram статистика
7916

Следачи
162

Просечен број лајкови на слики
2.75

Просечен број на коментари
906

Слики

Сумирано

Категорија: Пејач

Моментално, Pancho DJ Shorty (@djshortypofficial) има 7916 Instagram следачи и е рангиран 113. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.75 коментари и 162 лајкови на слика и е рангиран 314. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Pancho DJ Shorty, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејач:
Оди на Instagram Топ Листа