Pero Antic профилна слика

Pero Antic

Pero Antic е македонска Спортист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@cickostoilko -

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 8. (TOP 2%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 2. (TOP 1%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: cickostoilko

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
63422

Следачи
5668

Просечен број лајкови на слики
25.25

Просечен број на коментари
195

Слики

Сумирано

Категорија: Спортист

Моментално, Pero Antic (@cickostoilko) има 63422 Instagram следачи и е рангиран 8. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 25.25 коментари и 5668 лајкови на слика и е рангиран 2. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Pero Antic, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Спортист:
Оди на Instagram Топ Листа