Petar Angelov профилна слика

Petar Angelov

Petar Angelov е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@angelovpetar - snap: angelovpetar69

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 18. (TOP 4%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 213. (TOP 51%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: angelovpetar

Snapchat: angelovpetar69

Instagram статистика
39403

Следачи
260

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
26

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Petar Angelov (@angelovpetar) има 39403 Instagram следачи и е рангиран 18. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 260 лајкови на слика и е рангиран 213. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Petar Angelov, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа