Sandra Cvetkova профилна слика

Sandra Cvetkova

Sandra Cvetkova е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@sandracvetkova - Financial management 📚 Agency: MODELS IN

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 322. (TOP 77%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 235. (TOP 56%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: sandracvetkova

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
2513

Следачи
238

Просечен број лајкови на слики
9.0

Просечен број на коментари
171

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Sandra Cvetkova (@sandracvetkova) има 2513 Instagram следачи и е рангиран 322. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 9.0 коментари и 238 лајкови на слика и е рангиран 235. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sandra Cvetkova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа