Sandra Mateska профилна слика

Sandra Mateska

Sandra Mateska е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@sandramateska - Engineering student📚🎓 Model📷 Traveler🎒🌍 Adventure seeker🔎🌞Snap:@sandra.mateska👻

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 401. (TOP 96%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 240. (TOP 58%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: sandramateska

Snapchat: sandra.mateska

Instagram статистика
1685

Следачи
230

Просечен број лајкови на слики
1.0

Просечен број на коментари
138

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Sandra Mateska (@sandramateska) има 1685 Instagram следачи и е рангиран 401. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.0 коментари и 230 лајкови на слика и е рангиран 240. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sandra Mateska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа