Sanja Doncheva профилна слика

Sanja Doncheva

Sanja Doncheva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@donchev.s - 📍 BERLIN ✉ sanjadoncheva@googlemail.com

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 10. (TOP 2%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 6. (TOP 1%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: donchev.s

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
49318

Следачи
2834

Просечен број лајкови на слики
9.5

Просечен број на коментари
581

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Sanja Doncheva (@donchev.s) има 49318 Instagram следачи и е рангиран 10. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 9.5 коментари и 2834 лајкови на слика и е рангиран 6. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sanja Doncheva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа