Sanja Ristic профилна слика

Sanja Ristic

Sanja Ristic е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@sanjalala - Ian's mom, likes to cook healthy food, likes healthy habits, likes yoga, fashion, books and traveling and enjoys life as much as possible 💃🏻💞🙏🏻

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 194. (TOP 47%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 200. (TOP 48%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: sanjalala

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4389

Следачи
278

Просечен број лајкови на слики
8.0

Просечен број на коментари
661

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Sanja Ristic (@sanjalala) има 4389 Instagram следачи и е рангиран 194. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 8.0 коментари и 278 лајкови на слика и е рангиран 200. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sanja Ristic, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа