Sanja Rokanoska профилна слика

Sanja Rokanoska

Sanja Rokanoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@rokanoskas - Snapchat: sanjarokanoska

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 411. (TOP 99%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 161. (TOP 39%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: rokanoskas

Snapchat: sanjarokanoska

Instagram статистика
1563

Следачи
320

Просечен број лајкови на слики
9.5

Просечен број на коментари
190

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Sanja Rokanoska (@rokanoskas) има 1563 Instagram следачи и е рангиран 411. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 9.5 коментари и 320 лајкови на слика и е рангиран 161. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sanja Rokanoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа