Sara Gigova профилна слика

Sara Gigova

Sara Gigova е македонска Глумица и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@_saragigova_ - Snapchat:sara.gigova04

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 395. (TOP 95%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 219. (TOP 53%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: _saragigova_

Snapchat: sara.gigova04

Instagram статистика
1765

Следачи
256

Просечен број лајкови на слики
1.5

Просечен број на коментари
28

Слики

Сумирано

Категорија: Глумица

Моментално, Sara Gigova (@_saragigova_) има 1765 Instagram следачи и е рангиран 395. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.5 коментари и 256 лајкови на слика и е рангиран 219. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sara Gigova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Глумица:
Оди на Instagram Топ Листа