Sara Pandeva профилна слика

Sara Pandeva

Sara Pandeva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@sarapandevaa - •♐️| 🇲🇰 •📍Ticino (🇨🇭) • Facebook: Sara Pandeva • Snapchat: sarapandevaa

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 153. (TOP 37%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 264. (TOP 63%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: sarapandevaa

Snapchat: sarapandevaa

Instagram статистика
5708

Следачи
212

Просечен број лајкови на слики
1.25

Просечен број на коментари
356

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Sara Pandeva (@sarapandevaa) има 5708 Instagram следачи и е рангиран 153. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.25 коментари и 212 лајкови на слика и е рангиран 264. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sara Pandeva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа