Sara Pavlovska профилна слика

Sara Pavlovska

Sara Pavlovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@sara_pavlovska - 23 y/o , based in Skopje 🇸🇰 It doesn't matter who hurt you or broke you down, what matters is who made you smile again💟 🌸 🔝

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 20. (TOP 5%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 70. (TOP 17%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: sara_pavlovska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
37349

Следачи
552

Просечен број лајкови на слики
23.5

Просечен број на коментари
934

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Sara Pavlovska (@sara_pavlovska) има 37349 Instagram следачи и е рангиран 20. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 23.5 коментари и 552 лајкови на слика и е рангиран 70. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sara Pavlovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа