Sara SEkovska профилна слика

Sara SEkovska

Sara SEkovska е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@sekovskasara - Yogi 🕉/The Art of Living India Traveller 🌍 Chocoholic 🍰 & Photocholic 📸 Fashion designer⏸Marketing&PR specialist Blog🔜 ThisIsMyTrueStory.com

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 413. (TOP 99%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 407. (TOP 98%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: sekovskasara

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
1549

Следачи
64

Просечен број лајкови на слики
3.5

Просечен број на коментари
1057

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Sara SEkovska (@sekovskasara) има 1549 Instagram следачи и е рангиран 413. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.5 коментари и 64 лајкови на слика и е рангиран 407. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sara SEkovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа