Sara Trajkovska профилна слика

Sara Trajkovska

Sara Trajkovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@sarstrajkovska - 💎 Newsnapchat:saretrajkovska7

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: sarstrajkovska

Snapchat: saretrajkovska7

Instagram статистика
5469

Следачи
134

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари
774

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Sara Trajkovska (@sarstrajkovska) има 5469 Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и 134 лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sara Trajkovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа