Simona Avramova профилна слика

Simona Avramova

Simona Avramova е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@avrasimona - 👻avrasimona Barcelona 📍

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 394. (TOP 95%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 399. (TOP 96%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: avrasimona

Snapchat: avrasimona

Instagram статистика
1766

Следачи
73

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
448

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Simona Avramova (@avrasimona) има 1766 Instagram следачи и е рангиран 394. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 73 лајкови на слика и е рангиран 399. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Simona Avramova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа