Simona Dimovska профилна слика

Simona Dimovska

Simona Dimovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@simonad15 - 👻simonad15

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 151. (TOP 36%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 165. (TOP 40%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: simonad15

Snapchat: simonad15

Instagram статистика
5818

Следачи
316

Просечен број лајкови на слики
6.75

Просечен број на коментари
360

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Simona Dimovska (@simonad15) има 5818 Instagram следачи и е рангиран 151. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 6.75 коментари и 316 лајкови на слика и е рангиран 165. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Simona Dimovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа