Simona Kolevska профилна слика

Simona Kolevska

Simona Kolevska е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@_kolevska_ -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 277. (TOP 67%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 387. (TOP 93%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: _kolevska_

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
3063

Следачи
93

Просечен број лајкови на слики
1.5

Просечен број на коментари
142

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Simona Kolevska (@_kolevska_) има 3063 Instagram следачи и е рангиран 277. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.5 коментари и 93 лајкови на слика и е рангиран 387. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Simona Kolevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа