Simona Poposka профилна слика

Simona Poposka

Simona Poposka е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@simonapoposkaofficial - Music artist 🎤🎼 ✔FB: Simona Poposka ✔Twitter: @simonapoposka ✔LinkedIn: Simona Poposka ♬Booking: soundmessengers@gmail.com

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 25. (TOP 6%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 59. (TOP 14%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: simonapoposkaofficial

Snapchat: simonapoposka

Instagram статистика
29269

Следачи
632

Просечен број лајкови на слики
4.25

Просечен број на коментари
376

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Simona Poposka (@simonapoposkaofficial) има 29269 Instagram следачи и е рангиран 25. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.25 коментари и 632 лајкови на слика и е рангиран 59. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Simona Poposka, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа