Simona Stankovska профилна слика

Simona Stankovska

Simona Stankovska е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@stankovska_simona - Welcome to my world 🌍

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 97. (TOP 23%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 137. (TOP 33%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: stankovska_simona

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
8996

Следачи
356

Просечен број лајкови на слики
4.0

Просечен број на коментари
125

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Simona Stankovska (@stankovska_simona) има 8996 Instagram следачи и е рангиран 97. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.0 коментари и 356 лајкови на слика и е рангиран 137. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Simona Stankovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа