S.Janakieska профилна слика

S.Janakieska

S.Janakieska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@_janakieskas_ -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 377. (TOP 91%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 204. (TOP 49%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: _janakieskas_

Snapchat: janakieska44

Instagram статистика
1990

Следачи
272

Просечен број лајкови на слики
14.75

Просечен број на коментари
106

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, S.Janakieska (@_janakieskas_) има 1990 Instagram следачи и е рангиран 377. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 14.75 коментари и 272 лајкови на слика и е рангиран 204. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти S.Janakieska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа