Sofija Richlieva профилна слика

Sofija Richlieva

Sofija Richlieva е македонска Спортист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@richlievasofija - From 📌Macedonia ⓜⓚ Volleyball player ➡Team BVA🏠Istanbul,Turkey🏠 👻snap: richlievasofija

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: richlievasofija

Snapchat: richlievasovija

Instagram статистика

Следачи

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари

Слики

Сумирано

Категорија: Спортист

Моментално, Sofija Richlieva (@richlievasofija) има Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Sofija Richlieva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Спортист:
Оди на Instagram Топ Листа