Srgjan профилна слика

Srgjan

Srgjan е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@21stcenturygent - Macedonian living in Brussels 26/192, 6'3/ ♋

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 191. (TOP 46%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 93. (TOP 22%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: 21stcenturygent

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4444

Следачи
466

Просечен број лајкови на слики
4.0

Просечен број на коментари
335

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Srgjan (@21stcenturygent) има 4444 Instagram следачи и е рангиран 191. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.0 коментари и 466 лајкови на слика и е рангиран 93. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Srgjan, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа