Stefan Kolevski профилна слика

Stefan Kolevski

Stefan Kolevski е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@steven.k___ - Work smart, play hard. Good Vibes Only🌴🌴

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 51. (TOP 12%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 281. (TOP 68%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: steven.k___

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
14829

Следачи
196

Просечен број лајкови на слики
5.25

Просечен број на коментари
205

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Stefan Kolevski (@steven.k___) има 14829 Instagram следачи и е рангиран 51. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.25 коментари и 196 лајкови на слика и е рангиран 281. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Stefan Kolevski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа