Stefan Sokolovski профилна слика

Stefan Sokolovski

Stefan Sokolovski е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@badstef - 📷 Freelance artist & retoucher 👻badstef 💼 Work instagram @sokolovski_stefan ⭐ FAN PAGE ON FACEBOOK↙

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 228. (TOP 55%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 205. (TOP 49%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: badstef

Snapchat: badstef

Instagram статистика
3822

Следачи
271

Просечен број лајкови на слики
8.75

Просечен број на коментари
466

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Stefan Sokolovski (@badstef) има 3822 Instagram следачи и е рангиран 228. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 8.75 коментари и 271 лајкови на слика и е рангиран 205. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Stefan Sokolovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа