Stefani Petkovska профилна слика

Stefani Petkovska

Stefani Petkovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@stefanipetkovska - Skopje,18💫 S💛2507'16

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 35. (TOP 8%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 60. (TOP 14%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: stefanipetkovska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
21762

Следачи
624

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
446

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Stefani Petkovska (@stefanipetkovska) има 21762 Instagram следачи и е рангиран 35. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 624 лајкови на слика и е рангиран 60. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Stefani Petkovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа