Stefanija Krzheska профилна слика

Stefanija Krzheska

Stefanija Krzheska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@krzheska - My shoes have more miles than your car.

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 76. (TOP 18%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 30. (TOP 7%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: krzheska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
10594

Следачи
1064

Просечен број лајкови на слики
39.75

Просечен број на коментари
325

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Stefanija Krzheska (@krzheska) има 10594 Instagram следачи и е рангиран 76. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 39.75 коментари и 1064 лајкови на слика и е рангиран 30. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Stefanija Krzheska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа