Stefanija Nestorovska профилна слика

Stefanija Nestorovska

Stefanija Nestorovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@snestorovskaa - ☕️ , tea , AllTheGreens , cooking & make up lover. . S. ❤

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 297. (TOP 71%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 223. (TOP 54%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: snestorovskaa

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
2797

Следачи
254

Просечен број лајкови на слики
3.0

Просечен број на коментари
310

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Stefanija Nestorovska (@snestorovskaa) има 2797 Instagram следачи и е рангиран 297. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.0 коментари и 254 лајкови на слика и е рангиран 223. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Stefanija Nestorovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа