Tajzi профилна слика

Tajzi

Tajzi е македонска Пејач и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@tyzee_tajzi -

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 106. (TOP 25%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 69. (TOP 17%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: tyzee_tajzi

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
8366

Следачи
555

Просечен број лајкови на слики
2.5

Просечен број на коментари
88

Слики

Сумирано

Категорија: Пејач

Моментално, Tajzi (@tyzee_tajzi) има 8366 Instagram следачи и е рангиран 106. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.5 коментари и 555 лајкови на слика и е рангиран 69. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Tajzi, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејач:
Оди на Instagram Топ Листа