Tea Kiranova профилна слика

Tea Kiranova

Tea Kiranova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@teakiranova - Fon University 🔴 👻 teakiranova ⚽️

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 137. (TOP 33%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 98. (TOP 24%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: teakiranova

Snapchat: teakiranova

Instagram статистика
6247

Следачи
458

Просечен број лајкови на слики
3.5

Просечен број на коментари
174

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Tea Kiranova (@teakiranova) има 6247 Instagram следачи и е рангиран 137. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.5 коментари и 458 лајкови на слика и е рангиран 98. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Tea Kiranova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа