Tea Mitreva профилна слика

Tea Mitreva

Tea Mitreva е македонска Спортист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@mitrevaa - Basketball player 🏀 Macedonian National Team 🇲🇰 Snapchat👉🏾Mitreva12 👉🏾ŽKK Badel 💛💙

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 207. (TOP 50%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 241. (TOP 58%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: mitrevaa

Snapchat: Mitreva12

Instagram статистика
4200

Следачи
229

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
841

Слики

Сумирано

Категорија: Спортист

Моментално, Tea Mitreva (@mitrevaa) има 4200 Instagram следачи и е рангиран 207. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 229 лајкови на слика и е рангиран 241. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Tea Mitreva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Спортист:
Оди на Instagram Топ Листа