Teodora Durlanova профилна слика

Teodora Durlanova

Teodora Durlanova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@tdurlanova - 🔹20 | Medical student Snap👻t_durlanova 🐶🏋🌴

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 40. (TOP 10%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 114. (TOP 27%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: tdurlanova

Snapchat: t_durlanova

Instagram статистика
18343

Следачи
418

Просечен број лајкови на слики
9.25

Просечен број на коментари
556

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Teodora Durlanova (@tdurlanova) има 18343 Instagram следачи и е рангиран 40. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 9.25 коментари и 418 лајкови на слика и е рангиран 114. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Teodora Durlanova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа