Tijana Pandevska профилна слика

Tijana Pandevska

Tijana Pandevska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@tijanapandevska - Love me or hate me, it's still an obsession👑 SnapChat: pandevskatijana

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 22. (TOP 5%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 23. (TOP 6%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: tijanapandevska

Snapchat: pandevskatijana

Instagram статистика
36542

Следачи
1273

Просечен број лајкови на слики
7.5

Просечен број на коментари
477

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Tijana Pandevska (@tijanapandevska) има 36542 Instagram следачи и е рангиран 22. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 7.5 коментари и 1273 лајкови на слика и е рангиран 23. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Tijana Pandevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа