Tijana Timova профилна слика

Tijana Timova

Tijana Timova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@tijanatimova - "Dreams of Julija home collections" Blessed💫🎀Aunt👶🍭Life lover 🍉🏊Travel🌴✈ 👻timova05

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 226. (TOP 54%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 220. (TOP 53%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: tijanatimova

Snapchat: timova05

Instagram статистика
3959

Следачи
256

Просечен број лајкови на слики
3.5

Просечен број на коментари
129

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Tijana Timova (@tijanatimova) има 3959 Instagram следачи и е рангиран 226. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.5 коментари и 256 лајкови на слика и е рангиран 220. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Tijana Timova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа