Tina Spasenoska профилна слика

Tina Spasenoska

Tina Spasenoska е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@tina_spasenoska - 💎Remember that wherever your heart is, there you will find your treasure💎 🌍 🌍 🌍 🌍 🌍

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 388. (TOP 93%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 369. (TOP 89%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: tina_spasenoska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
1819

Следачи
112

Просечен број лајкови на слики
1.25

Просечен број на коментари
427

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Tina Spasenoska (@tina_spasenoska) има 1819 Instagram следачи и е рангиран 388. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.25 коментари и 112 лајкови на слика и е рангиран 369. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Tina Spasenoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа