Tuna Sejdi профилна слика

Tuna Sejdi

Tuna Sejdi е македонска Пејачка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@tunasejdi -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 1. (TOP 1%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 3. (TOP 1%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: tunasejdi

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
415833

Следачи
4650

Просечен број лајкови на слики
9.25

Просечен број на коментари
1889

Слики

Сумирано

Категорија: Пејачка

Моментално, Tuna Sejdi (@tunasejdi) има 415833 Instagram следачи и е рангиран 1. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 9.25 коментари и 4650 лајкови на слика и е рангиран 3. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Tuna Sejdi, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејачка:
Оди на Instagram Топ Листа