Valerija Jordanovska профилна слика

Valerija Jordanovska

Valerija Jordanovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@valerijajm - Don't follow in my footsteps. I run into walls. 👻valerijaj Skopje↔️Rotterdam

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 261. (TOP 63%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 212. (TOP 51%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: valerijajm

Snapchat: valerijaj

Instagram статистика
3265

Следачи
260

Просечен број лајкови на слики
2.25

Просечен број на коментари
331

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Valerija Jordanovska (@valerijajm) има 3265 Instagram следачи и е рангиран 261. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.25 коментари и 260 лајкови на слика и е рангиран 212. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Valerija Jordanovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа