Vanja J. профилна слика

Vanja J.

Vanja J. е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@vanjajaci - history student 📚 ¦ ♑ 💌 vanjajaki@hotmail.com

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 50. (TOP 12%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 209. (TOP 50%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: vanjajaci

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
14963

Следачи
266

Просечен број лајкови на слики
4.0

Просечен број на коментари
27

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Vanja J. (@vanjajaci) има 14963 Instagram следачи и е рангиран 50. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.0 коментари и 266 лајкови на слика и е рангиран 209. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Vanja J., можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа