Vase Trajanovski профилна слика

Vase Trajanovski

Vase Trajanovski е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@trajanovski.7 - 📍Macedonia 🇲🇰 / FB: Васе Трајановски.

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 60. (TOP 14%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 41. (TOP 10%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: trajanovski.7

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
13506

Следачи
752

Просечен број лајкови на слики
6.5

Просечен број на коментари
247

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Vase Trajanovski (@trajanovski.7) има 13506 Instagram следачи и е рангиран 60. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 6.5 коментари и 752 лајкови на слика и е рангиран 41. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Vase Trajanovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа