Verica Doneva профилна слика

Verica Doneva

Verica Doneva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@vericcadonev - U can't handle me😅🔥

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 30. (TOP 7%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 9. (TOP 2%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: vericcadonev

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
25095

Следачи
2188

Просечен број лајкови на слики
8.5

Просечен број на коментари
187

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Verica Doneva (@vericcadonev) има 25095 Instagram следачи и е рангиран 30. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 8.5 коментари и 2188 лајкови на слика и е рангиран 9. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Verica Doneva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа