Veronija Angelkoska профилна слика

Veronija Angelkoska

Veronija Angelkoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@veronnija123 - Snapchat 👻 - veronnija123 Skopje,Macedonia

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 143. (TOP 34%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 44. (TOP 11%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: veronnija123

Snapchat: veronnija123

Instagram статистика
6047

Следачи
706

Просечен број лајкови на слики
5.25

Просечен број на коментари
137

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Veronija Angelkoska (@veronnija123) има 6047 Instagram следачи и е рангиран 143. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.25 коментари и 706 лајкови на слика и е рангиран 44. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Veronija Angelkoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа