Viktorija Angelkoska профилна слика

Viktorija Angelkoska

Viktorija Angelkoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@angelkoskav - 👻 a.viktorija 🇲🇰❤️✈️

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 169. (TOP 41%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 92. (TOP 22%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: angelkoskav

Snapchat: a.viktorija

Instagram статистика
5081

Следачи
466

Просечен број лајкови на слики
2.75

Просечен број на коментари
269

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Viktorija Angelkoska (@angelkoskav) има 5081 Instagram следачи и е рангиран 169. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.75 коментари и 466 лајкови на слика и е рангиран 92. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Viktorija Angelkoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа