Viktorija Loba профилна слика

Viktorija Loba

Viktorija Loba е македонска Пејачка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@victorialoba - Sanguine • Gen Y • Singer • Artist Booking&Contact • Miodrag +38972204958 Mail•viktorijaloba@gmail.com

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 26. (TOP 6%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 35. (TOP 8%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: victorialoba

Snapchat: PureLobster

Instagram статистика
29080

Следачи
881

Просечен број лајкови на слики
1.5

Просечен број на коментари
1058

Слики

Сумирано

Категорија: Пејачка

Моментално, Viktorija Loba (@victorialoba) има 29080 Instagram следачи и е рангиран 26. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.5 коментари и 881 лајкови на слика и е рангиран 35. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Viktorija Loba, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејачка:
Оди на Instagram Топ Листа