Zoran Shurbevski профилна слика

Zoran Shurbevski

Zoran Shurbevski е македонска Стилист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@zoranshurbevski - Freelance Make up Artist

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 91. (TOP 22%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 14. (TOP 3%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: zoranshurbevski

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
9333

Следачи
1902

Просечен број лајкови на слики
7.75

Просечен број на коментари
240

Слики

Сумирано

Категорија: Стилист

Моментално, Zoran Shurbevski (@zoranshurbevski) има 9333 Instagram следачи и е рангиран 91. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 7.75 коментари и 1902 лајкови на слика и е рангиран 14. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Zoran Shurbevski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Стилист:
Оди на Instagram Топ Листа